Find den rigtige badedragt der passer til din form med disse 5 tips

Har du også brug for lidt hjælp til, hvordan du kan finde den rette badedragt til netop din form? Vi er alle sammen forskellige, og derfor vil forskellige badedragter også passe bedst til forskellige kvinders kroppe. Og det er helt perfekt.

Så handler det blot om, at du skal finde netop den badedragt, som passer allerbedst til din form, så du kan fremhæve din krops positive sider bedst muligt.

Læs med her og find ud af hvordan, og når du har besluttet dig kan du finde alle de forskellige former for badedragter på dette link.

Hvis du gerne vil fremhæve dine bryster

Synes du selv, at dine bryster er noget af det bedste ved din krop? Så skal du bestemt overveje at finde en badedragt, som fremhæver dine bryster på en god måde. Her er en badedragt med en dyb v-udskæring rigtig flot, da det fremhæver dine bryster på en god måde, som samtidig ikke viser dem på en vulgær måde.

Hvis du til gengæld gerne vil fremvise dem, så de kan ses, er en meget dyb v-udskæring også godt, da det kan fremhæve dem så meget, at man kan se formen på dine bryster uden, at man kan se selve brystvorten.

Så en badedragt med v-udskæring er god til dig, som gerne vil fremhæve dine bryster.

Hvis du gerne vil fremhæve din talje

Er du helt vild med din talje? Så skal du bestemt overveje at finde en badedragt, som kan fremhæve din talje på en god måde. Her kan du for eksempel vælge en badedragt med lidt ekstra stof i taljen, som derved vil sørge for, at andre menneskers øjne helt automatisk trækker ned mod din talje. Så er det det, som folk først vil lægge mærke til ved dig.

Så en badedragt med ekstra stof i taljen er perfekt til dig, som gerne vil fremhæve din talje lidt ekstra.

Hvis du gerne vil fremhæve dine ben

Elsker du dine ben allermest ved din krop? Så skal du bestemt overveje at vælge en badedragt, som fremhæver dine ben. Det kan du gøre ved at vælge en badedragt, hvor snittet ved underlivet er højt oppe. Altså så snittet går højt oppe ved dine hofter i stedet for lavt nede ved dine hofter.

På den måde vil dine ben se længere ud, og de vil være det, som folk lægger mest mærke til ved dig på stranden eller ved poolen.

Altså er en badedragt hvor snittet er højt ved hofterne perfekt til dig, som gerne vil fremhæve dine ben lidt mere. Så kan du rigtigt vise dine lange og muskuløse ben frem.

Hvis du gerne vil fremhæve dine skuldre og din ryg

Synes du selv, at dine skuldre og ryg er det, som er bedst ved din krop? Så skal du bestemt overveje at vælge en badedragt, hvor fokusset er på dine skuldre. Det kan du for eksempel gøre ved at vælge en badedragt uden ærmer.

På den måde vil dine skuldre og kraveben være i fokus. Det er især godt til dig, som elsker at træne dine skuldre og din ryg. Så kan en badedragt uden ærmer rigtigt vise disse ting frem.

Du kan også vælge en badedragt, som går langt ned ad ryggen, hvis du gerne vil fremvise din trænede ryg. Så kan ryggen være det, folk lægger mærke til ved badedragten og ved din krop.

Så en badedragt uden ryg eller en badedragt uden ærmer er helt perfekt til dig, som gerne vil fremhæve dine skuldre og din ryg.

Hvis du gerne vil fremhæve dine arme

Er du helt vild med dine arme? Så skal du bestemt overveje at vælge en badedragt, hvor der er ekstra fokus på dine arme. Det kan du for eksempel gøre ved at vælge en badedragt med ærmer, som hænger ud over dine arme. På den måde vil folks øjne helt automatisk blive draget hen til dine arme, og folk vil helt automatisk lægge mærke til dine markerede og trænede arme.

Du kan også vælge en badedragt uden ærmer, hvis du gerne vil fremhæve dine arme, da dette også vil sørge for, at folks øjne drages til netop den del af din krop.

Så en badedragt uden ærmer eller med ærmer, som hænger ud over dine arme er helt perfekt til dig, som gerne vil fremhæve dine arme.

Der er altså mange forskellige måder, man kan fremhæve de forskellige dele af ens krop, så man bliver mest muligt tryg ved at gå på stranden eller til poolen i sit badetøj.

Menu
Top