Vil du beholde sommertøjet på lidt længere? 6 tips til at rejse billigt sydpå i efteråret

Vil du gerne have en tur sydpå i efterårsferien? I så fald vil du med garanti også gerne afsted for lave priser. I denne artikel giver vi nogle hurtige gode tips til, hvordan du kan spare en del penge, når du rejser sydpå her i efterårsferien.

Læs med her så du kan spare en del og få lige præcis den ferie du gerne vil have.

Find de lave flypriser

Som regel skal man flyve, når man tager sted i efterårsferien til de sydlige lande. Du kan naturligvis også vælge at køre langt sydpå og der er endda mange danskere efterhånden, som vælger for eksempel at køre til Italien og lignende. Det kan også være en hel rejse i sig selv og kan eventuelt være noget der er værd at overveje.

Men der er ingen tvivl om, at man kommer meget hurtigere frem, hvis man tager en flyrejse. Uheldigvis har flybilletter det med at være en smule dyre, hvis man især køber dem på uheldige tidspunkter. Det handler derfor om lige at holde øjnene åbne og benytte sig af muligheder for at få fat i de helt lave flypriser.

Du kan for eksempel gøre det en del billigere for dig at flyve, hvis du vælger at tage afsted om natten. Ofte er flyrejser sent om aftenen, om natten eller om morgenen gode måder hvormed, at du kan få nogle af lavere priser. Derudover vil der nogle gange også være gode tilbud på de flyrejser, som du gerne vil benytte dig af. Hold derfor øje med billetpriserne og slå til, når de er lavest.

Tilbudskampagner på hoteller

Derudover handler det om at kigge lidt på, hvordan du kan få fat i et meget billigt hotel. Og her kan det være en god ide at holde øje med de gode tilbud. Meget ofte vil forskellige hoteller kører med nogle tilbudskampagner, som du så absolut skal benytte dig af.

Disse tilbudskampagner vil de nogle gange slå op på deres hjemmeside eller de vil muligvis dele dem i deres nyhedsbrev.

Det kan af den grund være en god ide lige at gøre det til en vane ofte at gå ind på hotellernes hjemmeside, som du gerne vil hen på.

Eller måske skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev? Det kan godt være lidt rodet i din mailboks i et stykke tid, men det kan være det værd. På den måde kan du nemlig spare en hel del penge.

Når du benytter sådanne gode tilbudskampagner, så kan du muligvis også få nogle meget bedre værelser, end du måske ellers ville have.

Du kan for eksempel få et meget større værelse med en del mere luksus, end hvis du købte det under normale omstændigheder.

Tag afsted når det er mindst populært

Du hjælper allerede dig selv en hel del, når du vælger at tage afsted sydpå i efterårsferien frem for eksempel i sommerferien. Det er ofte en del billigere at rejse sydpå, når man gør det på et tidspunkt, hvor der ikke er mange der gør det i forvejen.

Og derfor vil det ofte være en del billigere for eksempel at rejse til det sydlige Italien i efterårsferien frem for hvis det er midt om sommeren at du gør det.

Samtidig kan det være meget rare at være på disse rejsedestinationer, når man gør det om efteråret fremfor om sommeren. Italien kan for eksempel være utrolig varm om sommeren og det kan derfor være helt ulideligt at tage afsted, når det er højsæson.

Efterårsferien kan være en god mulighed for dig i stedet for, og selvom du måske har brug for en trøje eller sommerjakke om aftenen kan du godt gå rundt med sommerkjole og badetøj om dagen når solen skinner.

Du kan også gøre det endnu billigere for dig selv, hvis du vælger at holde efterårsferie på andre tidspunkter, end almindelige danskere gør det.

Dette har man nogle gange mulighed for alt efter hvordan ens firma er struktureret og hvor fri rådighed man har over sine feriedage. Det kan eventuelt være en god ide at have denne på et andet tidspunkt end skolernes efterårsferie.

Afbudsrejser

Hvis du gerne vil have en billig rejse sydpå, så kan det også være en god ide at kigge nærmere på afbudsrejser. Det er en måde hvormed du i hvert fald kan få en meget billig tur sydpå. Det kan samtidig være spændende at se, hvor det er man kan komme hen på denne måde.

Sådanne afbudsrejser kræver dog også, at man har en vis frihed over ens tid og hvornår man for eksempel arbejder. Ofte skal man afsted med meget kort varsel. Det kan for eksempel være inden for et par dage eller endda dagen efter, at man skal nå at tage flyet. Det kræver altså også, at man har en god kommunikation med sit firma og er sikker på at man kan holde feriefri.

Da bedste måde at tage sig af den afbudsrejser på er hvis du vælger at skrive dig op på diverse lister og nyhedsbreve. Gennem nyhedsbreve fra forskellige flyselskaber for eksempel vil der af og til komme sådanne gode afbudsrejser.

Del udgifterne med andre

Du kan også gøre det en del billigere at rejse sydpå, hvis du vælger at dele udgifterne med andre. Det kan for eksempel være en god veninde eller din partner, som du vælger at dele hotelregningen med.

Som regel vil denne være nogenlunde det samme, uanset om man rejser en enkelt person eller i et par. Og når man rejser med flere, så kan man mindske ens udgifter en del.

Prøv derfor at høre folk er i dit netværk for at se, hvorvidt de er interesserede i også at tage en tur sydpå. Det kan være at du kan få nogle rigtig gode stunder sammen med en god veninde eller endda et nært familiemedlem.

Find ud af hvad der virkelig betyder noget for dig på ferien

Til sidst skal du også tænke lidt på, hvordan du forholder dig når du faktisk kommer frem til din rejsedestination. Det er her meget godt at spørge sig selv om, hvad det egentlig er der betyder noget for én, når man er rejst sydpå.

For nogle mennesker betyder det for eksempel meget at man render rundt omkring på diverse turistattraktioner, på museum og lignende. Og andre mennesker kan godt lide at få lækker restaurantmad hver aften.

Hvad er vigtigst for dig? Hvordan får du den bedste tur sydpå overhovedet muligt? Det er kun noget du kan besvare. Det er vigtigt at finde ud af, hvad du går op i. Der er for eksempel ikke nogen grund til, at du skal bruge masse penge på dyre restauranter, hvis det egentlig ikke betyder så meget for dig i sidste ende.

Menu
Top